7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Q Top Gloss Thinner

Varenummer (SKU): DK5874 Kategorier: ,
Flere billeder

kr. 125,00

(80 kundeanmeldelser)

Et additiv til klarlak, der forkorter tørretiden og øger glansen.
Velegnet til alle Q-refinish klarlakker.

1 Liter

Sikkerhedsdatablad

Datablad KLIK HER … læs mere her

Er Q Top Gloss Thinner på lager?

Annonce
Køb Q Top Gloss Thinner

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Q Top Gloss Thinner

Mange leder efter den billigste Q Top Gloss Thinner på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Q Top Gloss Thinner fra BN Farver

Q Top Gloss Thinner er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe AUTOLAK & INDUSTRILAK > Q-REFINISH. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Q Top Gloss Thinner ved den velkendte shop BNFarver.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også det produkt på denne side. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Her finder du både Gori Stop Svamp og Insekt 22/7 og Teknos Aquatop 2600-22.

Q Top Gloss Thinner og fordele ved at købe online

Hvis du shopper online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

80 reviews for Q Top Gloss Thinner

Vær den første til at anmelde “Q Top Gloss Thinner”