7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En stor portion e-forhandlere yder efterhånden diverse muligheder for levering. En der er meget almindelig er i dag udleveringssteder, så du selv kan hente din pakke præcis når det passer dig. Den er jo ret praktisk, samt typisk ligeledes den billigste type af levering.

Du burde derudover foretrække at bestille ordren til levering til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er oftest et hak mere pebret, men ligeledes ualmindeligt let. Den billigste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som jo stiller krav om at du er i kort afstand af internet shoppens bopæl.

En stor portion netbutikker yder dag-til-dag fragt på mange af deres varer, som alligevel er underforstået at ordren placeres inden et fastsat tidspunkt, så at de kan nå at få ordren klar inden lagerpersonalet drager hjemad.

Flere internet shops præsterer levering uden gebyr, men typisk gælder det kun hvis der erhverves for en fastsat sum. Derudover kan du beslutte sig for den mindst kostelige løsning til levering, som oftest – uanset om du opholder sig tæt på Horsens, Frederikshavn eller Sorø – vil blive at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop.

Den mindst kostelige leveringsmodel

Det er meget ukompliceret for forbrugerne at prissammenligne på diverse online firmaer hos yngresagen.dk og følgelig har adskillige online firmaer ikke kunne slippe for at mindske salgspriserne på mange af deres varer – til babyer og børn, men ligeledes til voksne – markant, og endda nogle gange tilbyde levering uden gebyr.

Dog kan det imidlertid vise sig tiden værd at sammenholde nogle forskellige online virksomheder efter udsalg før du placerer ordren, således at du er velinformeret til at antage den skarpeste pris.

Du bør alligevel ikke glemme, at hvis en online webshop markedsfører varer for en salgspris som kan ses som umådelig overkommelig, kunne det for det meste være en indikator for en uærlig online forretning. Køb med gængse betalingskort er på den anden side inkluderet i Indsigelsesordningen, som værner dig imod uærlige webshops.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du udnytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil dække omkostningerne over et længere tidsrum.

Før folk bestiller på en netshop kunne man i virkeligheden bese netshoppens handelsbetingelser, det er dog undertiden et omfattende arbejde.

En nem løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, fordi det skulle være en sikkerhed for at online webshoppen understøtter de danske retningslinjer, og at hjemmesiden tit overværes af fagfolk som har nøje kendskab til retningslinjerne. Desuden tilbydes du mulighed for en håndsrækning, når du forvoldes udfordringer som følge af dit køb.

Kig om e-forretningen er e-mærket

Trustpilot frembringer altid anstændige genveje til at fortolke en hel del andre kunders anmeldelser og derfor foreslåes det, at du vurderer internet butikkens omtaler forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook præsterer endvidere faktisk nyttige løsninger til at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. Her ses en række online webshops som tilbyder kunderne at give en evaluering af ordreforløbet, hvilket desuden bør benyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Denne side er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har et fast samarbejde med nogle forskellige online selskaber da vi annoncerer firmaernes tilbud, og tjener kommission ifald de besøgende vi sender videre udfører en transaktion.

Orientering vedrørende produkter og e-firmaer opdateres nu og da, men der tages ikke ansvar for reguleringer der eventuelt er realiseret efter at vi sidste gang opdaterede sidens informationer.