7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste internet virksomheder tildeler på nuværende tidspunkt en lang række forskellige former for fragt. En favorit er p.t. afhentningssteder, hvor det er muligt at hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo ultra uproblematisk, og mange gange endda den prisbilligste type af levering.

Du bør på samme måde beslutte dig for at få varerne sendt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Løsningen viser sig somme tider en tak mere omkostningsfuld, men endvidere rigtig enkel. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du lever med kort afstand til online forretningens arbejdslager.

En række internet varehuse frembyder levering efter en enkelt hverdag på mange varenumre, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen køres igennem inden et fast klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen klar forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

En række netshops garanterer levering uden gebyr, men ofte kun ifald der handles for en bestemt pris. Ellers burde du foretrække den mindst kostelige fragtløsning, der i mange tilfælde – uden hensyn til om du bor nær Kolding, Værløse eller Sorø – er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Tjek hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket

Det har vist sig at være særdeles let for enhver at finde information om priser fra flere internet virksomheder hos drengeuniverset.dk og altså har adskillige e-butikker ikke kunne slippe for at nedsætte priserne på deres produkter – til børn, og samtidig til damer og herrer – en hel del, og endda nogle gange byde på portofri fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre være smart at inspicere et par forskellige online selskaber efter tilbud før du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris.

Du bør bare ikke overse, at når en e-shop sælger deres produkter for en pris der kan virke umådelig beskeden, så kunne det i nogle tilfælde være en indikation på en uærlig internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af en orden, der dækker dig som kunde overfor svindlende webbutikker.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre betalingen over tid.

Før nogen bestiller hos en online webshop kan man reelt granske e-butikkens forretningsbetingelser, men det er for det meste et omfattende arbejde.

Et andet alternativ kunne måske være at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, som kan være et signal om at online butikken følger de danske retningslinjer, og at internet forhandleren fra tid til anden føres tilsyn med af fagfolk som er inde i de gældende vilkår. Dette er desuden din lejlighed til bistand, når du møder problemer som følge af din bestilling.

Dertil rekommanderer vi at man er vaks omkring de mest betydningsfulde betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet, som for eksempel den byttepolitik shoppen lover. I den relation er det tillige vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin kvittering, således man senere kan dokumentere handlen, uafhængig om du er på udkig efter et produkt til en voksen eller et barn.

Trustpilot giver dig de facto fine muligheder

Trustpilot giver dig en række habile genveje til at tolke diverse forhenværende brugeres synspunkter og af den grund anbefaler vi, at du udforsker e-forretningens kritik før du placerer din ordre.

Facebook tilbyder lignende fuldkommen fortræffelige chancer for at få et kig ind i internet forretningens kundetilfredshed. Desuden ses en del webbutikker hvor kunder kan afgive en bedømmelse af virksomhedens service, som ligeledes burde tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

Vores side finansieres af annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med en gruppe internet webshops hvor vi markedsfører deres produkter, og indhenter provision for så vidt en af vores besøgende udfører et indkøb.